Sophie Stamper

Efter att ha studerat marknadsföring, så jobbade hon i företagsvärlden men kände att det inte var rätt plats att vara. Hennes kreativa sinnelag och passion för sport och dans ledde henne in i aerobics och träningsvärlden. Hon började som frilanstränare genom hela Flanders 1993, och jobbade sig upp, in i den europeiska träningsvärlden. Hon presenterade annorlunda (inter)nationella workouts för en stor publik och gjorde detta mycket framgångsrikt! Hon vann många utmärkelser som International Presenter Award och AALO Rookie Award 2001. Hon blev tillfrågad internationellt som domare för olika tävlingar, har arbetat som koreograf och Master Trainer för Club Step-program och har skrivit artiklar för specialiserade träningsmagasin. 2001 startade hon och administrerade Fitpoint: ett projekt erbjudande AALO-utbildningar, Solid-Sound musikcds och Club Joy-träningsprogram för den belgiska marknaden. Hennes entusiasm och begåvning kombinerat med en ärlig professionalism var en garanti för workshop/utbildningar på en mycket hög nivå. Som en AALO Master Trainer, blåste hon nytt liv i den belgiska träningsvärlden. Det är inte svårt att föreställa sig att dessa år var extremt intressanta, spännande och berikande. Dock, allt detta arbete tog upp all hennes tid och sommaren 2004, tog livet en annan vändning. Hon mötte Simon Åberg och blev förälskad. Då startades ett nytt kapitel. Ett svårt val var tvungen att göras: bo kvar i Belgien utan hjärtevännen eller flytta till Sverige utan möjlighet att fortsätta sin karriär. Efter ett tufft år av funderande, tvivlande och drömmande, bestämde hon sig att följa sina drömmar och flytta till Sverige, lämnandes allting bakom sig i Belgien.

Sophie och BSR:

Jag fick mitt första ryggskott när jag var 19 år. Från den dagen låste sig min rygg omkring tre gånger om året. Jag led också av huvudvärk, knäsmärtor och magproblem. Men olika röntgenundersökningar och skanningar visade inget fel. Jag besökte doktorer och specialister, kiropraktor, massage, akupunktur och sjukgymnastik.

I September 2006 blev jag inte bra efter mitt “45:e” ryggskott. Jag hade konstant smärta i flera veckor. Min bror övertalade mig att prova BSR så jag tog ett plan till Holland.

Under mitt första besök på BSR-mottagningen imponerades jag genast av den logiska förklaringen jag gavs, att lagrade spänningar i min ländrygg var grunden till min värkande kropp. Problemen kan ursprungligen härröra från en bilolycka som jag var med om i förskoleåldern.

Även om det tog flera månader för min situation att ordentligt förbättras, märkte jag en snabb nedgång i smärtans intensitet. Jag kände mig också mer energisk, positiv och allmänt mer levande! Jag var så imponerad att jag bestämde mig för att genomgå heltidsutbildningen i Sydafrika. Detta betydde att jag behövde lämna familj och vänner i 6 långa månader, men det var det verkligen värt! Jag känner mig hedrad att få praktisera BSR och hjälpa människor på samma sätt jag blev hjälpt.

”Smärta är inte normalt och smärta sitter inte mellan dina öron! Smärta är en signal din kropp ger för att berätta att någonting måste tas om hand! Lär dig inte att leva med det, agera och bli av med det!”

Betala med Swish logo