Verkliga fall

Viljanattmabattre–Del6av6

Ewa och Anders med deras barn

Anders Öhlund:
”Jag har en ganska tråkig historik med problem i nacke och rygg sedan många år tillbaka, efter att jag i början an nittiotalet drabbats av ett dyktrauma. Jag har sedan några år tillbaka insett att det finns en koppling mellan olyckan och de besvär jag har, ibland ont i ländryggen, ibland bröstryggen och i vissa perioder i nacken.
I och med att jag träffade Sophie, hörde talas om hennes bakgrund och historia som delvis påminner om min egen (även om hennes var värre) så tyckte jag att det var värt ett besök och en serie behandlingar. Jag gick hos Sophie ganska många gånger från våren 2014 och vi träffades initialt en gång i veckan. Efter en tid minskade vi antalet behandlingar och jag kände då att kroppen var i helt annan balans än tidigare.
För mig så har detta betytt att jag haft den bästa sommaren på närmare 25 år. Jag vill verkligen rekommendera Body Stress release och att träffa Sophie”

Ewa Lönn:
”Sedan min första förlossning för snart fem år sedan har jag haft besvär med min svanskota. Det har varit svårt att sitta längre stunder vilket har varit ett problem eftersom jag har ett stillasittande jobb. Inflammationerna i svanskotan har även spridit sig vidare och resulterat i värk och stelhet i andra delar av rörelseapparaten.
BSR- behandlingarna har varit en unik upplevelse för mig. Tack vare BSR kan jag nu sitta så mycket som mitt jobb kräver och trots att jag har småbarn som jag bär omkring på i ganska stor omfattning mår min kropp mycket bättre nu än innan jag började gå till Sophie.
Det är som att leder och muskulatur fått flexibiliteten och motståndskraften tillbaka.”

Man, 31 år, Gävle:
Bakgrund: När jag var 18 fick jag mitt första ryggskott och dessa har sedan dess återkommit med jämna mellanrum 1-2 ggr/år. Jag har varit oerhört stel i ländrygg och nacke och periodvis fått äta smärtstillande för att kunna arbeta vidare. Jag har även haft ont i lederna på vänster sida av kroppen och haft strålande smärtor i höger ben och ut i vänster arm, vänster hand har många gånger domnat bort. Läkare jag träffat har inte kunnat göra något…
Jag har tidigare provat att gå till kiroprakorer, naprapater och på sjukgymnastik men inget har gett någon långvarig förändring.
Jag började gå hos Sophie för 2,5 månad sedan och har nu tagit 6 behandlingar, jag upplever en enorm skillnad!
Jag är mycket rörligare i ryggen och de intensiva smärtorna är helt borta. Lite av stelheten finns fortfarande kvar, främst i nacken, men jag känner en förbättring för varje besök jag gör. Musklerna är mycket mer avslappnade nu och jag kan sova en hel natts oavbruten sömn för första gången på 7-8 år!
Sophie har också hjälpt mig med enkla övningar jag gör innan jag somnar och innan jag stiger upp på morgonen som hjäper mig i min vardag.

Kvinna, 62 år, Hagaström:
Bakgrund: Jag har i 40-års tid haft besvär med leder, muskler och nervsmärtor. Har diagnosen fibromyalgi men tror själv att jag har Eler Dowlaws syndrom (förslappade ledband) och RLS (Restless Leggs Syndrome), med kramper och myrkryp i benen (mestadels nattetid). Jag har under många år haft en känsla av ett öppet brinnande sår i nedre svanken och ont i höfter och knän.
Började hos Sophie i februari -08.
Redan efter första behandlingen upplevde jag en enorm förbättring av smärtan i ländryggen – den försvann! Behandlingarna startar processer i kroppen som känns dygnet runt vilket gör att man blir trött – men på ett positivt sätt, t ex känns det som om nerverna arbetar för att försöka leta sig tillbaka till urspungsläget. Kroppen säger själv till att man ska vila för att den ska kunna göra återuppbyggnaden på egen hand, och vilan ger resultat!
Min krokiga rygg har blivit rak/MYCKET rakare! Min dotter säger att jag har blivit längre, och jag upplever detsamma.
Myrkrypen i ben och fötter har nästan försvunnit helt!
Kramperna i benen (fruktansvärda!) är nästan helt borta!

Man, 53 år, Gävle:
Vad tycker jag om body stress release, och hur har det hjälp mig.
Jag har ett flertal gånger under en 30-års period haft ont i  ryggen. Bakgrunden till detta kan vara att jag har hållit på med lite olika idrotter under min tid, Löpträning,Handboll,Utförsåkning, Långgolf. Det har varit flera besök hos olika Naprapater som har fixat till mig, då har man blivit bra ett litet tag sen har det kommit tillbaka igen. Jag kom i kontakt med Body Stress Release genom en bekant som hade varit på en föreläsning angående ryggproblem mm. Där berättade Sophie Stamper som själv har varit en mycket aktiv idrottare hur hon hade blivit hjälp av denna metod.
Jag började med att gå tre gånger hos Sophie för att se hur denna metod skulle fungera på mig redan efter 2 ggr,så kände jag mig redan mycket bättre, vi bestämde att jag skulle avhålla mig från att träna under behandlingen för att låta kroppen få läka ut, jag har nu varit hos henne 7 ggr och nu känner jag att ryggen mår mycket bättre än den har varit förut.
Fler borde prova på denna metod.

Nacksmärtor:
”Till att börja med var jag väldigt skeptisk mot BSR, men jag kan ärligt säga att det har haft en otrolig effekt. Jag hade i flera år smärtor i nacken, speciellt när jag vred huvudet åt vänster. Efter tre besök så känns min nacke jättebra och jag har sovit som ett barn. Tack BSR!”
Tim, 22 år.

Bröstsmärtor:
Joe 42 år, har i två års tid haft konstant smärta i bröstet. Medicinska tester har varit negativa. BSR lösgjorde spänningar i nedre delen av hans rygg och vid revbenen. ”Jag var överväldigad! Efter bara tre BSR sessioner var mina bröstsmärtor helt borta – Otroligt! Jag känner mig också starkare och mer rörlig när jag är på gymmet.”

Ischias:
Sarah 39 år, kunde inte sova utan värktabletter för att döva den olidliga smärtan i hennes ben. En neurolog talade om för henne att ischiasnerven var inflammerad, men kunde inte förklara varför. Hon led också av halsbränna. Efter hennes andra BSR-session kunde hon sova utan värktabletter. Efter en månad upphörde smärtan i hennes ben, och halsbrännan försvann också när hennes diafragma väl var fri från spänningar.

Daglig huvudvärk:
”Jag har plågats av daglig huvudvärk och ryggont i 25 år. Jag svalde så många värktabletter, anti-inflammatoriska tabletter och liknande piller så jag skallrade (skramlade?)! Jag provade BSR som en sista utväg. Nu, fyra månader senare, har jag sällan huvudvärk, min rygg känns jättebra och jag känner mig yngre än jag gjorde för tio år sen.” Robert 66 år.

Svimmande bebis:
Vid tre månaders ålder svimmade Anton när han låg i sin pappas famn. Genom att skaka honom kunde pappan få honom att ”vakna upp” igen. Efter 10 dagars undersökningar på sjukhuset konstaterade läkarna att det inte fanns någon anledning till oro, han var fullständigt frisk. Tre veckor senare svimmade Anton igen. BSR visade att han hade muskelspänningar i nacken, uppkomna under förlossningen. Efter tre behandlingar var Anton som en ny bebis, gladare, nyfiknare och har aldrig svimmat igen.

Menssmärtor:
”Mina menssmärtor var förfärliga/fasansfulla/fruktansvärda: extremt smärtsamma och alltid förenade med hemska kramper. Jag började ta värktabletter redan innan mensen började, men blev sängliggande i alla fall. BSR förklarade sambandet mellan de extrema spänningarna i ländryggen och smärtan i magtrakten. Efter 15 behandlingar försvann kramperna och efter 20 behandlingar hade jag inte ont längre!”
Linda 32 år.

Viljan att må bättre – Del 1 av 6

Viljan att må bättre – Del 2 av 6

Viljan att må bättre – Del 3 av 6

Viljan att må bättre – Del 4 av 6

Viljan att må bättre – Del 5 av 6

Viljan att må bättre – Del 6 av 6